Kokonaisvaltaiset erikoiskuljetukset

Lue lisää › Ota yhteyttä ›

Erikoiskuljetuspalvelu Suomessa, Skandinaviassa ja Euroopassa

Olemme erikoiskuljetuspalveluihin ja kuljetusprojektitoimintaan keskittynyt yritys, joka huolehtii erilaiset kuormat luotettavasti perille.

Roadway Transport Hällström Oy on erikoiskuljetusten ja ulkomaankuljetusten kokenut ammattilainen. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista erikoiskuljetuspalvelua Suomessa, Skandinaviassa ja Euroopassa.

Hoidamme kaikenlaiset erikoiskuljetukset ja räätälöimme jokaisen kuorman erikseen. Kuljetukset toteutetaan sekä omalla kalustollamme että laajaa yhteistyöverkostoamme hyödyntäen ympäri Eurooppaa. Asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa teollisuus- ja rakennusalan toimijat, satamaoperaattorit, huolintaliikkeet, laivayhtiöt ja kuljetusliikkeet.

Olemme tavoitettavissa 24/7, joten ota yhteyttä, kun tarvitset erikoiskuljetuspalvelua! Palvelemme parhaan osaamisemme mukaan.

Ota yhteyttä ›

Kokenut, luotettava ja perinteikäs kuljetusliike

Jukka Hällström aloitti kuljetusalalla jo vuonna 1983. Oman yrityksensä hän perusti vuonna 1997 ja omistaa edelleen Roadway Transport Hällströmin kokonaisuudessaan.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa seuraavat erikoiskuljetustoiminnot:

  • tie- ja ponttoonikuljetukset
  • yhdistetyt kuljetukset
  • laivarahtaukset
  • teollisuusprojektit
  • kuljetussuunnittelu ja konsultaatio
  • reittitutkimukset
  • viranomaisyhteydet

Olemme kuljettaneet muun muassa tuulivoimalan siipiä, kurottajia, leikkuupuimureja, lauttoja, erilaisia säiliöitä, helikopterin ja purjeveneitä Suomessa ja ympäri Eurooppaa. Lue lisää erikoiskuljetuksista ja ulkomaankuljetuksista.

Soita meille, niin aloitetaan kuormasi suunnittelu!

Ota yhteyttä ›

The solution for your special transport needs

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

   ​​​​ ​ ​​

Soita