Erikoiskuljetukset

Ota yhteyttä ›

Erikoiskuljetukset kaikenlaisille kuormille

Roadway Transport Hällström on erikoiskuljetusten kokenut ammattilainen. Otamme vastaan kaikenlaiset kuljetustilaukset ja hoidamme kuormasi turvallisesti kohteeseen Suomessa ja Euroopassa.

Roadway Transport Hällström on ylimittaisiin, raskaisiin ja muihin erikoistarpeita vaativiin kuljetuksiin keskittynyt kuljetusliike. Yrityksemme on hoitanut erikoiskuljetuksia jo vuodesta 1997, joten osaamista ja vahvaa tietotaitoa on kertynyt laajalti.

Räätälöimme jokaisen kuorman erikseen. Suunnittelemme kaikki erikoiskuljetukseen liittyvät asiat puolestasi, kuten esimerkiksi laivauksen, luvat, reitit, merkinnät, sidonnat ja varoitusautot. Roadway Transport Hällströmillä on monia reitistölupia kalustolle.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi metalli- ja rakennusteollisuus, kone- ja laitevalmistajat, huolinta- ja kuljetusliikkeet, laitokset ja yhteisöt sekä muu kansainvälinen kauppa. Olemme kuljettaneet muun muassa tuulivoimalan siipiä, kurottajia, leikkuupuimureja, lauttoja, erilaisia säiliöitä, helikopterin ja purjeveneitä Suomessa ja ympäri Eurooppaa.

Jos siis kuormasi leveys, korkeus, pituus tai paino tuovat mukanaan erikoisvaatimuksia kuljetukseen, ota yhteyttä meihin! Olemme tavoitettavissa 24/7 ja toteutamme erikoiskuljetukseen liittyvät toiveesi parhaamme mukaan. Meiltä myös ulkomaankuljetukset, tutustu ja kysy lisää!

Erikoistarpeita vaativat kuljetusratkaisut

Palveluihimme kuuluvat muun muassa seuraavat erikoiskuljetustoiminnot:

  • tie- ja ponttoonikuljetukset
  • yhdistetyt kuljetukset
  • laivarahtaukset
  • teollisuusprojektit
  • kuljetussuunnittelu ja konsultaatio
  • reittitutkimukset
  • viranomaisyhteydet

Muita palveluitamme ovat lastaus- ja purkaussuunnittelu, nosto- ja haalaussuunnittelu, varastointipalvelut, tehdaspalvelu, normaalit maantiekuljetukset, lentorahti, konttikuljetukset sekä kuljetuskaluston osto, myynti ja vuokraus. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

   ​​​​ ​ ​​

Soita